(на Борислав Ганчев с благодарност
от името на всички деца и от тези,
които са запазили детето в себе си)
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=244379
Ще поканя, ей така,
с нова книжка под ръка,
днес във детската градина.
странник весел да намине.
Никой няма да се сърди -
с него сладко ще побъбрим.
Ще се радваме, нали,
книжка да ни подари.
Пълна с цветни чудеса -
с гатанки за нас, деца.
Знам, че ще е интересно
и ще ги научим лесно.
Имам гатанка за вас:
Пише стихчета за нас -
прякорът му е Бърборко.
И се казва чичко .............
(Борко)
03.03.2011
Julie
© Юлия Димитрова Все права защищены