7 дек. 2013 г., 20:03

Гатанка 

  Поэзия » Любовная
348 0 0

На меч прилича,

пробожда твоето сърце,

желания увлича,

сплотява каменни ръце.

 

Веднъж спохожда

и често е лъжа.

Като дете прохожда,

лекува самота.

 

Във мен я има,

както и на този свят,

при нея няма зима

и всички я таят.

 

Със нея някои стигат

далеко и до гроб.

Отговорът ти намига:

Оръжието "Л––––"

 

                                           За Л и В

 

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??