Гатанка
Витае в небесата, броди по земята...
Към него всеки бързо тича
и все във него ти се врича!
На нищо и на всичко то прилича -
позна ли как се "чудото" нарича?
За него всеки е готов -
то носи името...
любов!
© Даниела Ганчева Все права защищены