Всеки ден в осем часа
гледаме мъдрото му лице.
Дисциплина яка - начаса,
събуди се, стадо овце!
Който пръв е по пагон,
волята му е закон.
Тоз коронавирус ще опраска
даже и без маска.
Като Чък Норис ще го смачка,
бедният вирус почна да плачка.
Ще спаси народа изведнъж -
ей на туй се вика мъж!
© Георги Все права защищены
Хубаво.