Той е вездесъщ, свръхнадарен,
с изострени до крайност сетива.
От прозрения велики озарен,
той чува на мъдростта зова.
Кой е като гения да вижда
всичко, що в обществото става,
който може бъдещето да предвижда,
който никога не изостава!?
© Георги Все права защищены
Но не пиши само за мен... /Шегичка, де - че ще рипне някой крЕтик!/