В нашта държава -
тъй злополучна,
нищо не става, както трябва,
а ... както "се случва".
С най-бавния взрив поразява
език, правоговор, правопис.
И няма нийде от него избава, -
от тоз глагол - терорист.
Ала не само в нашта си Българѝя, -
тотално властва глобална неразбория.
И светът сякаш вече
със себе си ще приключи -
не иначе, а както се случи.
© Вълчо Шукерски Все права защищены