Гласувай за нашия ръководител.
Веско Маринов е неговият изпълнител.
Ако искаш да работиш до гроб
и да се мъчиш докрай като роб,
пусни бюлетина, не умувай,
за Бойко ти гласувай.
Ако искаш да те лъжат много
и да живееш бедно като в Того,
ако искаш "котараци" да те ограбват
и "политици" мечтите ти да открадват,
подкрепи нашия "мъдър спасител",
гласувай за своя мъчител,
който вместо огньове да гаси -
залива те с бисери и лъжи.
Затуй, преди да гласуваш ти,
седни си на дупето и помисли.
© Георги Все права защищены