В главата си открих акордеон.
Внимателно го бутнах настрани.
Изхърка като стар шансон
и млъкна, сякаш го боли.
В главата ми звучи акордеон.
Повтарям - той си беше там!
Ужасен е - мучи в синхрон,
когато мигам, дишам, ям!
В главата ми сега е тишина.
Две шепи хапчета изпих.
Надявам се на сутринта
светът да бъде адски тих!
В главата си открих цигулка...
Произведение участвует в конкурсе:
Ужасно е да намираш интересни неща в главата си и да не знаеш какво правят там »