27 мар. 2007 г., 18:22

Гледам те... 

  Поэзия
627 0 0

                      Гледам те...

 

Гледам те, а сърцето ми се свива,

гледам те и ме боли,

и сълзи текат от мойте очи...

Гледам те и те желая,

гледам те, и те мразя...

Защо ме нарани,

защо ми изневери???

Нима не знаеш,

колко  много те обичам,

нима не знаеш,

че ще ме заболи от изневярата ти?!...

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??