Телефонна мозайка
на кръстопътя.
Скъпата книга
е евтина, защото е велика.
Задачата е лесна,
но с трудно разгадаема уловка.
Учителката е строга,
но бързо запалимо
успява да накара
децата да заобичат
Образователната Карма.
21.12.2010г.
© Кристиан Неделчев Все права защищены