... това е пълна глупост!
Това ли е Моята метаморфоза?!... Мамка му.
Такива жени ли харесваш
и дали искаш да бъда такава?!
Филофосфски погледнато...
думите ти...
красиви,
или глупави до съвършенство,
болят,
строят пясъчни кули
и после безвъзвратно
ги събарят.
... колко поетично казано, нали?!
Дали искам да бъда такава?!
Дали да проявя характерното за мен разбиране...
Това не е характерно за мен.
Дали ме познаваш?!
От всички тия глупости и
разни думи...
Не ми остана време...
да бъда себе си...
© Роси Стефанова Все права защищены