Гневно
Щом да върнеш не можеш - не искай от мене!
Не искай от мен и да стана глупак..
Убий всичко, което простене,
но любовта ще превърна в разврат!
Ще бродя по улици пусти,
нарамил парчета от мойто сърце,
ще раздавам на всяка, с усмивчица мръсна,
да не попадне отново в твойте ръце..
И веднъж щом остана с празни гърди,
ще спра, ще въздъхна от дългия бяг.
Ще погледна след себе си, вежди ще сбръчкам..
От толкова кучки направил съм впряг!
И те ще ме теглят с останки Душа
към мястото дето отдавна отивам..
Там на Дявола ще подарят крила,
че даже той с частица сърце е пристигнал.
© Боби Все права защищены