Изгний
във гроб
предречен,
с кръвта си
заплати.
И с талази
облачни вълни
покрий
трупа,
и спомените
лист хартия
запали
Нека те боли
от сенчестите
заклинания,
с кълнения
пространни
ума си призини.
И нека
с клеймото
на свойте
демонични
братя
душата ти
да гний...