28 мар. 2017 г., 13:44

Гняв ЕСть 

  Поэзия » Гражданская
288 0 0

Гняв, система, счупен нрав.

Зъби, присмех, скот, еснаф.

Тикви, чогун, кореми, смях.

Хелоуин, маска, сласт и грях.

 

Хетери мъжки, цвят нездрав.

Краставици, маз, халки, ошав.

Съюзи меки, нефелност, крах.

Комплекси, яд, сълзи и страх.

© Александър Митков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??