След няколко години..
времето ще ни е отдалечило още повече.
Ще бъдем напълно непознати
с леки спомени, че някога сме били близки?
След няколко години, двайсет, може би, аз не ще те забравя
какъвто и с който и да си.
Но най-тъжно ми е от всичко, че годините ще минат,
ще се изтърколят ей така!
Представяш ли си,
когато аз съм на 30, а ти на 50
или аз на 50, а ти на 70??
Доста живот има за живеене
дотогава, но все ще дойде денят,
в който предполагам ти пръв ще напуснеш света.
И когато науча...
Просто си мисля за деня,
Деня.
...
© Въображение Все права защищены