С гордост си казвам годините!
Обичам ги, пустите... Всичките.
И всяка е корен от минало,
неугаснало още в очите ми!
А тези чертички по челото
са толкова хубави мигове;
и всяка е плод на сезоните
менЯщи цвета си в косите ми!
В тялото, вече прегърбено,
се спъват краката ми. Милите...
Ръцете треперят. Но винаги
от вятъра нежност са взимали!
С гордост си казвам годините!
Обичам ги, пустите... Всичките.
Щом внуци видяха очите ми,
не съм ги живяла безсмислено!
© Анета Все права защищены
П.П. shumkd (Кадир Демир ), един път като погледнеш инфото, би трябвало да запомниш. Но те, годинте не прощават и на паметта
На твоите години и аз ще започна да забравям.
А това колко съм ,,яка баба'', амиии... още малко ми трябва, има няма още 60 и и ще стана 100 кила Тогава вече ще претендирам за най-яката