ГОДИШНИНА
(на този изборен ден, преди 28 години аз направих своя избор)
Не ме кори за нищо.
И не страдай.
На теб подарих най-пищните
си мигове.
А ти -
средата на хляба си.
И бяхме едно.
Не защото трябваше.
Защото беше любов.
И защото още е останала.
И защото ще бъде до гроб.
23.10.11 г.
© Ангел Веселинов Все права защищены