Всички ми повтарят
мъничка съм още
сигурно не знаят
как мечтая нощем
бързо да порастна,
че да нося вече
роклите на мама
пъстрото елече..
Кака ми се мръщи
все у нас лудея
да не съм във къщи
искам като нея.
Да съм ученичка
и буквар да имам
ех, като пчеличка
всичко ще прибирам.
Няма да се карат
всички у дома,
а ще си повтарят-
може и сама
Ех..кога ще стана
толкова голяма
дали от зарана
да зарадвам мама!
© Зл Павлова Все права защищены