Когато ни покрият със чаршафа,
престават нашите терзания...
И спира съвестта да страда...
Къде ли е Голямата награда,
която всичко преобръща?...
И хватката отпуска на хомота...
...Смъртта, със пълни шепи връща
отнетото достойнство от живота!...
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены
все пак наближава такъв хубав празник.
И ако не са компромисите за къде сме?
Весели празници!