Когато замислена гледам нагоре,
Луната се усмихва загадъчно.
"Има нещо в теб - казва ми -
... което само той разбира."
А аз те отцеждам
от мокрото на всички емоции,
всe едно ги няма повече
и после осъзнавам
колко много сме си казали...
Прости нелепостта на моето минало.
Аз искам просто да бъдеш голямото Щ...
© Ивона Иванова Все права защищены