Гонят се мисли
по вълните на риска.
Потъва страхът.
Дъно-истина.
От целувка на спомен
се буди стихът...
Плува надежда
към брега на мечтата
със пояс-вина.
Прилив на нежност.
Недокоснати чувства.
Залив-свобода...
© Веселка Стойнева Все права защищены