Аз съм ти и ти си аз. Бяхме.
Сега аз съм аз и ти си ти.
Различни пътища.
Различни посоки.
Луната горчи.
От прекаленатa страст,
с която се любехме.
От жестоката ревност,
която потуши любовта.
От озлоблението,
което подхранвахме един към друг.
Луната горчи.
Изпитахме най-бурната страст,
най-лудата любов,
най-силната омраза.
Към самите себе си.
Луната горчи.
Разкъсахме я и тръгнахме.
Изстрел.
Застреля ме в гръб.
Още един. За теб.
Никой не подаде ръка.
Луната горчи.
Няма спасение за убийците на любов!
П.С. Интерпретация по филма " Горчива луна"
© Nina Sarieva Все права защищены