7 сент. 2006 г., 14:52

Горчиво е... 

  Поэзия
734 1 4

Така горчиво е когато,
разбирам че си с мен докато
ти знеш че съм само твоя,
а след това ти ставаш безразличен,
ти знаеш че единствено аз теб обичам
и така играеш с мойта воля...
Горчиво е и толкова боли
и всичко вътре в мен кърви
във раните щом сипал си отрова.
За тебе всичко пак ще дам,
а ще издържа ли дълго - аз не знам,
а ти играй със мен на воля...

© Снуксън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??