30 сент. 2008 г., 07:32

Горчиво кафе 

  Поэзия
585 0 9
Аз не искам да знам
за какво си дошъл.
Зная само, че много
исках да дойдеш.
Не. Не стой на вратата отвън,
влез, стопли се.
А после, ако решиш,
пак тръгни си.
Не сънувам, нали?!
А и толкова дълго те чаках.
Постой, приседни.
Ще направя по чаша кафе.
Нали помниш, че кафето
си пия без захар?!
Ще говорим ли дълго?
Добре. Нека обаче
преди туй... помълчим.
Че за всичко неказано -
може със... знаци.
Уморен си от пътя, нали?
Почини си.
Не бързай да тръгваш обратно.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??