Фалшива любезност? Моля? Не е за мен!
В преструвки животът ще премине така.
Комедийна актриса ли виждате в мен?
Нямам маска, която да сложа пред вас!
Арогантна била съм? Как ли пък не?!
Възмущавам се с право на тези слова!
Няма как да пълзя, да присвия колене.
Нося нежна осанка на горда жена!
Нито в ниското падам, нито горе летя!
Равносметка разумна си правя!
Питаш каква е рецептата? Проста е тя!
Най-доброто от мене раздавам!
© Виктория Тасева Все права защищены