Гореща страст
Целуни ме, изгори ме с устни.
Покажи ми, че е жива любовта.
Прегърни ме, зарови ти пръсти
В мойта развълнувана коса!
Докосни ме, съблечи ме бавно,
Сподели със мене ти греха.
Обладай ме, направи ме своя,
Остани ти с мен до сутринта.
И в тази нощ, със страст гореща,
Завладяла нашите тела,
ти сграбчи ме, покажи ми, всъщност,
Че във този миг за тебе съм една.
© Яна Все права защищены