Канибално влюбен съм в съседката,
падне ли ми, ясно, ще я ям!
А дано да ми излезе сметката,
че подлужда ме, тъй както псе, салам...
Ножа точа си за нея ката ден
и поглеждам скрито зад дувара.
Дупе има, като футболен терен
(види ли я, във гората бяга Шаро)
А краката й - бедрата са два кита -
пък талията - с обиколката на Марс.
Във устните език самотен скита,
бе в пъти над е на камилата на Чарлз!...
Ох, само да ми падне, да ми падне,
и тази зима, сигурация, ще оцелея...
Та само от пържолите й задни
ще има да пладнувам три недели...
Мерак ми е съседката отсреща,
събужда в мене спомени... от Африка...
Поддържам само фурната гореща
и се почесвам някъде... под потника...
20.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
За извивките, не съм шофьор, но съм падал на равното, удрял съм се в стълбове заради такива, разбирам човеко 😂😋😂
За ножа е по-трудно да обяснявам, абе нека да не подценяваме читателското въображение, оставам го в техните ръце 😋😂😋
А матрял има, имааа 😋
Мерсаж с усмих до ушаците 🤪😋🤪