Сълзите бавно се стичат по лицето ми
и парят кожата ми, сякаш са огън.
Болката е толкова силна,
че направо ме изгаря.
Искам да ги спра... а не мога!
Изгарят ме, изгарят ме толкова силно
и бавно, но сигурно ме убиват!
© Хриси Цекова Все права защищены