27 нояб. 2019 г., 12:42

Горещо 

  Поэзия » Эротическая
985 1 1

Ще се просна блаженно-разкрачена,
като котка след лунен вертеп.
А бельото от снощи - прозрачното,
ще изсъхва под знойния пек.

 

Миризмата на пот и помади
ще ме следва подобно на шал.
Сред жужене на мъжки цикади
ще отпивам коктейл изветрял.

 

По оградата банда врабчета
еротичният сън ще смутят.
И сред сенки от снажни дървета
ще отпусна уморената плът.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??