26 мар. 2021 г., 23:11

Горска пролет 

  Поэзия
539 1 1

Хей, пролет пременена

след дълга зима, 

ти се събуди,

ароматът ти прекрасен,

да се разнася по 

горските долчинки.

 

Аз съм мъничка и сладка,

с точици от двете ми страни,

прелитам над цветенца и полянки,

в ръчичка слагат ме хората добри,

и си пожелават безброй мечти...

 

 

 

© Sonya Krasteva Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Горска пролет »

17 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??