Готова съм да плача с твоите сълзи,
море ще ти изплача, да се огледаш в него ти.
Готова съм да страдам за твоите беди,
и нож в гърдите бих поела, за да не те боли.
А ти готов ли си да дишаш вместо мен?
Всичко друго да забравиш, да искаш само мен.
Ще можеш ли да се усмихваш всеки ден?
И целият ти свят да бъде споделен.
Не искам вече болка, измами и игри,
искам да ти вярвам, душата ми гори!
Дали ще ме запазиш, решаваш само ти.
Но няма да разбиеш сърцето ми... нали???
© Ивона Иванова Все права защищены