Тик-так, тик-так ... Часовникът трака!
Минутите тичат! Животът не чака!
Не можем във бурканче да го съберем
и когато сме готови, да го изядем!
Заради празните ви думи колко време отлетя?
Родихме и отгледахме деца,
но и техният живот изтича,
без надежди за стигнат целта!
За откраднатото, пропиляно време
животът ще ви съди!
Там не минават адвокатски номера!
Чакат ви тежки присъди!
© Маргарита Ангелова Все права защищены