8 нояб. 2019 г., 19:39  

Господа политици, вижте бедните! 

  Поэзия » Гражданская
398 0 0

Докато депутати гласуват

своето солидно парично увеличение,

пенсионери бедни, бездомни гладуват,

но сякаш за първите туй няма значение.

Ами ако вие, господа политици,

бяхте на тяхното дередже,

пак ли щяхте да сте циници,

или щяхте да им дадете малко поне?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??