Господин Живот, госпожо Съдба...
Господин Живот, госпожо Съдба,
позволете за малко да бъда щастлива.
Взехте ми всичкото щастие, радост...
Нека сега се почувствам и жива!
Горчивината досега изтърпявах,
душата жестоко ранявах,
сълзи всеки ден аз проливах,
а как е сърцето даже и не питах.
А то било, милото, кървящо!
Събирало болката тайно!
Но в ден като днешния моля...
Позволете му да бъде щастливо!
Господин Живот, моля те дай ми
търпение, сила и малко късмет.
Госпожо Съдба, моля въоръжи ме
със смелост и една доза живец.
Елате, Приятели мои,
седнете до мене сега,
черпя с малко мартини,
за моя нов Живот и Съдба!
Катя Михайлова
© Катя Михайлова Все права защищены