18 дек. 2009 г., 09:09

Говорим ли? 

  Поэзия » Другая
585 0 1

 

За думи ли говорим? - дефицит на значение.

За хора ли говорим? - лица без отражение.

За вяра ли говорим? - геноцид над цялото творение.

За приятели говорим? - деца на демони от друго измерение.

За доверие говорим? - омаломощено и пратено на заточение.

За огън ли говорим? - замръзнал пламък, потънал в забвение.

За лед ли говорим? - останал бич за идно поколение.

За сянка ли говорим? - не показал и знак за секунда подчинение.

За кръст ли говорим? - нито за секунда преклонение.

За вода ли говорим? - която запали се от самозаблуждение.

За какво да говорим? - една дума уединение.

© Сиян Ривери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??