Дойде денят, в който пак се влюбих,
денят, в който разцъфнах пак.
Денят, в който бих направила всичко,
отново,
за шепа любов.
Като палитра свежи цветове
в моето сиво ежедневие
се изсипа и дойде.
Като бурен огън неукротим
ме изгаря твоето желание.
Желанието ти да бъда с теб/до теб.
И дните стават по-кратки,
всичко е свежо някак,
градински букет от цветя подари ми
и остави в мен отпечатък.
© Въображение Все права защищены