О, дядо Боже,
защо допусна да може
мафиотът да граби
твоите достойни раби?
Той Запада слуша покорно,
а ГЕРБ че е лидерска партия, е безспорно.
Какви граждани са те тогава?
С ветропоказатели ли се гради държава*?
Какви решения взимат те,
като са с вързани ръце!?
*Градим България - мото на ГЕРБ
© Георги Все права защищены