8 янв. 2009 г., 19:47

Граници 

  Поэзия » Другая
606 0 7
Елизабет е тъжна - казва той
какво можем да направим за нея
нищо
казвам аз - нищо е повече
нищо е толкова повече
колкото всичко на света
остави я да си чака
с Британските си кралици
в дъжд от самота
я по-добре сипи две водки
и ми разкажи за
красивите острови
и връзките си с другите
Бахамите са място за обитаване нали
виж мъглата бе братче
кво ми говориш за усмивки
докато обитаваме себе си
да разтеглим връзките до
краен предел
ако има изобщо такъв
и водката е готина
просто малко време за убиване имам
ако има някъде граници
дай да не ги преминаваме
а ако имаш лъжи за утрето
хвърли ги в боклука
и купи два хляба на връщане
че децата няма какво да  ядат
Елизабет нека си чака майната и
Красиви били островите казваш

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??