Грешница
Какво остана след разялата -
очи, давещи се в сълзи,
защо повярвах на илюзията -
че няма толко да боли?
Най-много себе си предадох -
изгубих се заради тях,
потъпках себедадената дума -
да не встъпвам в грях.
Изневерих толкова жестоко -
с поглед, устни и ръце,
разкъсвах истински дълбоко -
собственото си сърце.
Обичаше ме искрено единият -
завинаги,д о смърт дори,
с другия страст ни свързваше -
сквернеше нашите души.
Зачитаха се като кръвни братя -
ала повече са и от това,
зарад любовта си към двамата -
съм осъдена на самота.
© Мария Харизанова Все права защищены
За съжаление понякога се случва и така,
животът е сложен, и крие всякакви изненади.
Пожелавам на лирическата да забрави
за миналите дни и без страх напред да продължи,
сигурно там я очаква нова съдба, и нова любов.
Честита Коледа и Нова Година!
Пожелавам щастливо сбъднати мечти да има,
във всички твои дни през Новата 2010 година!
БЪДИ!