Г Р Е Ш Н И К
Кой си ти,какво си ти,
как се вмъкваш в мен сега
и свой налагаш ми стил
в страдащата моя душа?
Защо ми казваш,че нищо не струва,
това,което на мен ми харесва
и караш ме,да се преструвам
при всяко лично мое тестване?
Лошото все още невиждано и нечувано,
само почувствано,с липсващи цел и посока,
понякога ме кара,страшно да лудвам
в Емоция Нежна,Уникална,Жестока...
От къде се взема тази Енергия,
която вътре в мене ври и кипи
и вкарва ме в прегрешения,
които трудно е,някой да ми прости?
След безкрайното лутане
в каскади духовни,рискове,страх,
видях си душата пречупена
през Многоизмерните Азове Светлина.
27.03.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены