Стоиш и се кръстиш,
наведен се мръщиш,
но в теб е Голяма вина.
Поискай, измолвай,
от Бога изпросвай,
че грешна е твойта душа.
Падни на колене -
не брой колко време,
за да си чист пред света.
Ти мислиш, че сложен
е Господ? Съдбовен
за тебе е Той, за сега!
Какъв ще е края -
във Ад или в Рая,
пред портите там не грешат.
Казани горещи
или Райски срещи -
Светците сами ще решат.
Много въпроси
съзнателно носиш,
но... Грешник си.
Той - Светлина!
© Петя Кръстева Все права защищены
Мацкооо! Гуш*