4 июл. 2009 г., 23:57

Грях 

  Поэзия
485 0 1

Грях ли е, че те обичам,
но не като приятел?!
Грях ли е, че огън
сърцето ми изпепелява?!
Изричам го!
Прости ми!
Не искам и за миг да те забравя!
Боли ме да те гледам,
когато си до мен,
но болката е сладка,
искам я във мен!
Боли ме да усещам
липсата ти денем,
а нощем да мечтая
да си винаги до мене!
Грях е да го казвам,
но искам да те гледам
и тайничко да се надявам
да си някой ден със мене...

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Любовта не е грях.Не можем да заповядваме на сърцата си кого да обичат и кого не.
Предложения
: ??:??