''Грях за теб и мен''
Опитай, за да не съжаляваш,
но внимавай - след това
не искам сама да се обвиняваш.
Може нещо лошо да се случи
или нещо горещо да се получи.
Примерно - да сгрешиш отново,
което ти се случва всеки ден
и така постигаш своя грях пак и пак.
Вече не мисли му много,
ако стане нещо, вината остава за него.
Ти трябва да знаеш,
че дори и да не искаш или не можеш,
както аз, така и ти ще имаме грехове.
Има грях за теб и мен
и ще има всеки божи ден -
Грях за теб и мен.
Ти защо така направи,
че си тръгна и мен забрави?
Сякаш пред теб не бях аз
и гръб даже ми обърна, отиде си,
без да ми позволиш дори да те прегърна.
Това за теб е грях,
който направи ти пак и пак.
Моят грях е, че те обичам
и отскоро го разбрах
и да спра да те обичам -
просто няма как.
© Кою Коев Все права защищены