11 июл. 2007 г., 14:14

Гръм. От тишина 

  Поэзия
539 0 3
Гръм.
От тишина.
Взривил се в глуха душа.
Гръмовна тишина.
Родила не една сълза.
Тихи сълзи.
Заключили.
Грешните ни души.
Души... родили гръм.
От тишина.
За празните души
тих остава си
завинаги света.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??