Той все се удряше в гърдите...
Кънтеше мъжката му гръд.
Хвърчеше той и над орлите
възвеличейше свойта плът!
Но прекалил бе със хвалбите
и както после се разбра -
от тупането по гърдите
бе счупил няколко ребра...
© Момчил Манов Все права защищены