Настане вечер, в Skype се впишат.
Чат-прозорци обсипят свода десктопен;
клавиатура зашуми, чалга повее -
абонатът слуша кавър-песен.
И абонатки в бяла премена от Photoshop,
чудни, прекрасни, снимки разпращат -
тихо изпушат трева зелена
и у юнака дойдат, та седнат...
© Борислав Симеонов Все права защищены