***
Ти самият нов
човек ставаш, щом нови
места посетиш.
***
Имаш ли цели –
ще намериш път до тях
упорит ли си!...
***
...Отлетялото
време – високо горе
в небесата...
***
Нищо истинско
не ще намериш, ако
не го потърсиш!...
***
За грешките на
младини плащаме на
старини...Уви!...
***
Цял живот учи,
а по-умна не става...
Що е то? Myself!...
***
Тишината на
стаята. Мислите си
чувам как звучат...
***
Красотата във
всичките нейни форми –
над битието!...
***
Колко пуст щеше
да е светът изкуства
ако нямаше...
***
По следите на
изгубеното време –
двойна загуба...
***
Камбанен звън в
празничните утрини
отеква силно...
***
Всяко нещо за
сметка на друго – избор
възможен почти!...
© Радослава Антонова Все права защищены
Честито Възкресение на всички откровенци!