Сред пеперуди
и снежинки днес вървя.
Вишна разцъфтя...
Трепнаха листа.
Тихо се засмя дърво.
... Птица долетя.
Зави вятърът.
Есенни листа постла
в мост на птиците.
Пристъпи нощта.
Млечният път засия.
... Новолуние.
Лунна пътека
гони немирни вълни.
Морето не спи...
© Аэлла Вихрь-Харпиевна Все права защищены