Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Явно, за да се накичиш или да те накичат с титлата редактор (а даже наскоро дочух, че сме имали тук и "Главен редактор", трябва да имаш нужната подготовка и образование за литературен сайт, а не само да си купиш учебник по българска граматика и да си скоропоговоркосговорчив с Негово Величество Админа(когото впрочем неимоверно уважавам за съществуването на този сайт, с изключение обаче на избора му на някои от горепосочените, които неведнъж са показвали, че не заслужават такъв пост)! Професионалното водене на чудесния сайт просто очевадно контрастира понякога с такива невежи слабости.