Сребърни коси
разпиляла зимата
бяло вълшебство
......................................
Слънцето зимно
усмивки раздаващо
празнично свети
.......................................
Пеят звънчета
украсени елхите
идва Коледа
.......................................
Очички детски
блестят умоляващо
и очакващо
.........................................
Сурвачка малка
шарено нагиздена
Благословия
.............................................
ВСЕКИ ЩЕ ИМА
ПОДАРЪК ПОД ЕЛХАТА
ПЕЕ ДУШАТА
.......................................
Честити Коледни и Новогодишни
ПРАЗНИЦИ !:)
© Виолета Минчева Все права защищены